-
Masło Ekstra
Masło ekstra tradycyjnie wyrabiane to cenione przez konsumentów wysokiej jakości masło bez żadnych domieszek tłuszczów roślinnych. Wyróżnia się wspaniałym aromatem i smakiem czystego prawdziwego masła.
Masło ekstra zawiera witaminy A, D, E i K.
Czytaj więcej -
Stołowy Śmietankowy
Stołowy śmietankowy to kiedyś Masło stołowe śmietankowe, dziś ze względu na przepisy prawne związane z przystąpieniem Polski do Unii Europejskiej nosi nazwę Stołowy śmietankowy (nabiałowy tłuszcz mleczny).
Czytaj więcej -
Twaróg półtłusty
Twaróg półtłusty-krajanka od dziesiątek lat wytwarzany jest niezmiennie tą samą metodą, przy zachowaniu powtarzalności surowcowej.
Czytaj więcej -
Śmietanka 30%
Śmietanka 30% to tradycyjny produkt na rynku mleczarskim nie posiadający żadnych substancji konserwujących, jej trwałość przedłużana jest dzięki procesowi pasteryzacji oraz przez hermetyczne zamknięcie.
Czytaj więcej -
Maślanka Naturalna
Maślanka naturalna charakteryzuje się brakiem barwników oraz jakichkolwiek dodatków do żywności.
Z technologicznego punktu widzenia jest ona produktem ubocznym powstałym w wyniku zmaślania śmietany.
Czytaj więcej